مشاوره حقوقی رایگان - تیر برق در کنج دیوار زمین

سلام وقت بخیر اداره برق بدون اینکه به بگه کنج دیوار ما تیر برق کاشته و برای کسی دیگه همسایه روبه‌رو برق کاشته میشه اعتراض کرد

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بهتر است با تامین دلیل کارشناس مربوط وضعیت را صورتجلسه کند. و در صورت ایجاد مزاحمت ملکی یا عدم رعایت قوانین مربوط به ایمنی و... شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله ولی خود شما باید هزینه انتقال تیر برق را پرداخت نماید یا دادخواست به طرفیت اداره برق اقامه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست به طرفیت اداره برق اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دادخواست به طرفیت اداره برق اقامه نمایید