مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و نفقه

سلام وقت بخیر بنده یکسال است که ازدواج کردم و 7ماه است ک شوهرم ترک منزل کرده و هیچگونه خرجی و نفقه ای بمن نداده است من میخواهم از او طلاق بگیرم و او راضی به طلاق نیست از طرفی دارایی هم بنامش نیست و ندارد اما میخواهم از طریق مهریه او را راضی به طلاق کنم از طرفی مهریه و نفقه ام را اگر قسط بندی هم کنند میخواهم شغل شوهرم کارگر است و در شرکتی مشغول بکار بوده و ماهیانه 2میلیون دریافت میکند.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
میتوانید یاشوهرتون توافق کنید وبصورت طلاق توافقی ازایشان طلاق بگیرید همچنین می توانید دعوای نفقه مطرح کنید ودرصورتیکه به نفقه محکوم شد ونفقه پرداخت نکرد ازدادگاه درخواست طلاق کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

طلاق یک طرفه از طریق پرداخت نکردن نفقه صورت میگیرد ولی شرایط خاص خود را دارد توافقی هم می توانید انجام دهید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام شکایت ترک نفقه طرح کنید و سپس دادخواست طلاق بدهید