مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی

سلام ببخشید برادر من قبلا بخاطر پیداکردن مواد توماشینش ب حبس ابد محکوم شد ک 8سال اینا زندان کشید بعدش عفو اینااومد و مرخصی هم اومد بیرون، یکماه نبود ک دوباره موادگرفتن ولی چون تواین چندسال زندانی بودن داداشم درآمد نداشت پس اون 49گرم شیشه برای داداشم نبود چون پولی نداشت ک اونهمه مواد برای خودش باشه اونایی ک باهاش گرفته بودن، ب داداشم قول 100میلیون پول و وثیقه دادن گفتن گردن بگیر، اینم اقرارکرده گفته مال منه، حالا براش اعدام اومده و نوشتن بنا ب سابقه قبلی و بند پ، بعنوان مفسد فی الارض... از 1400/10/30اینا، برای فرجام خواهی گفتن لایحه بنویسن برای دیوان و 20روزم مهلت دادن
خواستم بدونم آیا داداشم مجازات میشه؟؟ دیوان چی میگه بخاطر سابقه کیفری قبلی حکم رو اجرا میکنن؟ اخه میگن تو ایران اعدام جمع شده و ب ندرت اتفاق میفته،خیلی نگرانیم واقعا نمیدونیم تکلیفش چی میشه الانم قرار بازداشت موقت هست، درخواست تخفیف مجازات دادیم براش لایحه هم نوشتن، ولی نمیدونیم آخرش چی میشه دیوان قراره چه نظری بده تایید یا رد کنه!
داداشم هیچی نداره ماشین، پول، درامد،بابامونم فوت شده، تو مدت مرخصیش هم بیچاره مامانم کلی تلاش کرد سند پیدا کرد پول داد تا بیاردش مرخصی
وکیلش براش لایحه نوشته ک موقع مرخصی اومدن هیچ پولی نداشته، توان مالی خرید 49گرم شیشه رو نداشته و برای تامین و رهایی از زندان و وضع نامناسب اقتصادی، فریب صدمیلیون پول و وثیقه رو خورده
تاثیری در تخفیف مجازات داره؟ توروخدا راهنمایی کمکی چیزی

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل پیش بینی نیست به هر حال شما لایحه بنویسید توکل بخدا

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید