مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب سرقت

با سلام
حدود دو ماه پیش مشکلی برای پدر من پیش امده بود که به علت سرقت مواد غذایی از فروشگاه زنجیره ای ... به دادگاه ارجاع داده شدن، شاکی پرونده در همان روزای اول از شکلایت خود صرفه نظر کرد و رضایت داد. و بعد از حدود یک ماه قرار منع تعقیب از سوی دادگاه صادر و ابلاغ شد و 10 روز فرصت برای اعتراض شاکی تعیین شده بود که از طرف شاکی اعتراضی صورت نگرفت. پدر اینجانب با مراجعه به دادگاه مربوطه برای آزاد کردن سند ضمانت، متاسفانه اطلاع دادند که پرونده به دادگاه کیفری ارجاع داده شده است.
سوال اینجانب از شما کارشناس محترم این است که آیا با توجه به رضایت شاکی و صدور قرار منع تعقیب از طرف دادگاه چرا پرونده ارجاع داده شده است به دادگاه بعدی ؟ و اینکه در این دادگاه چه اتفاق و مراحلی ممکن است پیش بیاید و حکم دادگاه چه خواهد بود ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
پیشاپیش از زحمات شما سپاسگذارم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دادستان میتواندبامنع تعقیب مخالفت نماید

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام نظر به اینکه هر جرمی دارای دو جنبه عمومی و خصوصی میباشد .و رضایت شاکی در خصوص جنبه خصوصی است .و در رابطه با جنبه عمومی نظر به رضایت شاکی دادگاه مجتزات خفیف ترز در نظر میگیرد