مشاوره حقوقی رایگان - با سلام سوال درمورد دیه پارگی دیسک کمر

با سلام بنده درحین کار درشرکت که افتادم ودو دیسکم پاره شده خواستم بدونم دیش چقدره ایا ارزشه داره که شکایت کنم یا نه ممنون،در ضمن دوماه هست که بیمه شدم...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید حادثه حین کار شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پزشکی قانونی میزان آسیب را مشخص کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام میزان دیگه توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد به نظر بهتر است پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله می توانید حادثه حین کار شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید از طریق بیمه مسئولیت شرکت میتوانید درخواست مطالبه دیه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پزشکی قانون میزان دقیق و درصد دیه را با معاینه تخصصی مشخص مینماید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون حادثه در حین انجام کار بوده قابل شکایت خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید