مشاوره حقوقی رایگان - دیه ارش تشدید دیسک کمر

باسلام
احتراما اینجانب در پله های شرکت در حال تردد بودم که به دلیل لغزندگی سطح و نداشتن ترمز پله خوردم زمین و دیسک کمرم پاره شد و مجبور شدم عمل کنم. الان بیمه مسئولیت شرکت قصد پرداخت فقط مبلغ 6700000 تومن به عنوان ارش تشدید دیسک کمر را دارد. آیا برای این اتفاق همین مبلغ دیه دیده شده است؟ دیه ارش تشدید کمر چقدر است؟ اگر بخوام شکایت کنم باید به کجا مراجعه و چه شکایتی کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بر اثر بی احتیاطی خودتان نبوده از شرکت دادخواست مطالبه دیه کنید تا میزان ان طبق نظر پزشکی قانونی براورد شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام اگر بر اثر بی احتیاطی خودتان نبوده از شرکت دادخواست مطالبه دیه کنید تا میزان آن طبق نظر پزشکی قانونی برآورد شود،نیازبه گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون در حین کار تلقی میگردد باید خسارت ودیه پر داخت گردد