مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تابعیت ایران

باسلام.بنده33ساله هستم متولد ایران و دارای گواهی ولادت از ثبت احوال.پدر و مادرم درزمان ولادت من کارت امایش داشته اند و از13 سالگی ام پاسپورت گرفته اند.میخواستم ببینم میتوانم شناسنامه بگیرم؟چگونه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شناسنامه ایرانی نمیتوانید اخذ کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

هاشم ظهرابی

جناب آقای هاشم ظهرابی :

به دلیل 1. عدم ورود قانونی پدر و نداشتن گذرنامه 2. عبور سن شما از 23 سال به هیچ عنوان امکان پذیر نیست.
اما چنانچه به دولت ایران خدمات شایانی در بخش های علمی، امنیتی و اقتصادی کرده باشید و دولت ایران شمارا مفید بداند تحت شرایطی می توانید تحصیل تابعیت نمایید