مشاوره حقوقی رایگان - رهایی از حق حبس

سلام، من و همسرم دوران عقد هستیم. ایشون نفقه و مهریه رو اجرا گذاشته. بعد از جلسات شورا 300 تومن بابت نفقه ماهانه برای همسرم واریز می کنم ولی پرونده مهریه الآن دو ماهه که دست اداره اسناد هست و جلوی حسابهای بانکیم گرفته شده. همسرم به من گفته تو باید مهریه منو یکجا بدی گفتم یکجا ندارم که بدم ولی می تونم به صورت قسطی ماهانه یه مبلغی رو علاوه بر نفقه به تو بدم. گفته باید باباتو مجبور کنی که سهم الارث تو به نام من بزنه ولی من قبول نکردم. ایشون حتی پرونده رو به دادگاه هم نمی برن و دارن از حق حبس شون استفاده می کنند و حتی یک ساله بارها به ایشون گفتم بریم سرخونه ولی ایشون قبول نکردند.
در حال حاضر به من گفتن تا این کا رو نکردی نه به من زنگ بزن نه پیام بده. اگه زنگ هم بزنم به خونوادم توهین می کنه و کلمات رکیک به کار می بره
آیا من باید همینجوری بمونم؟
لطفا راهنمائیم کنید الآن چه کاری می تونم انجام بدم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما می توانید ایشان راطلاق بدید وباتوجه به اینکه ایشان باکره است وهنوز باایشان رابطه زناشویی برقرارنکردید درچنین حالتی بایدنصف مهریه رابه ایشان پرداخت کنید ومیتوانید دادخواست اعسار مطرح کنید تادادگاه تقسیط کند