مشاوره حقوقی رایگان - شراکت بدون قرارداد

سلام من در سال 96 با مبلغ 140 میلیون بصورت 50 - 50 با یک نفر در مغازه لوازم یدکی شراکت کردم در ضمن علاوه بر 140 میلیون اولیه سال 96 ؛ در سال 97 هم 50 میلیون یعنی هر نفر 25 میلیون افزایش سرمایه داشته ایم و جمع کل سرمایه 190 میلیون شده است و کار بر اساس اعتماد بود و ایشون فروشنده مغازه؛ قرار بود سود مغازه پس از کسر هزینه ها و 15 درصد دستمزد فروشنده از سود خالص بین طرفین بطور مساوی تقسیم شود که بدون توجه به مبلغ فروش فروشگاه، اینکار انجام شده،
اما اختلاف از زمان افزایش قیمت لوازم یدکی و ارزش افزوده دارایی مغازه شروع شد و بنده می گویم در شروع کار ما دیسک و صفحه پراید حدود 200 هزار تومان بوده و امروز حدود یک میلیون تومان شده ، قطعا شما لوازم به همانند سایر مغازه داران به قیمت روز فروخته ای و باید بلافاصله جایگزین می کردی و شما فقط 25 درصد سود فروش را محاسبه کرده ای و ارزش افزوده قیمت خرید و فروش و همچنین لوازم رسوب شده داخل مغازه کجا رفته؟
ایشون مدعی است که من طبق قانون بر اساس فاکتور خرید 25 درصد سود اضافه کردم و فروختم و بعلت نوسان قیمت دیگر موفق به تامین جنس جدید نشده ام و تیراژ موجودی مغازه کاهش یافته و همان مبلغ 190 میلیون موجودی لوازم یدکی امروز مغازه است.
و تن به هیچ حساب و کتاب دفتری و ارائه صورت های مالی پوز فروشگاه، فاکتورهای خرید و فروش لوازم و ..... نمیدهد.

با چند نفر فروشنده خبره لوازم یدکی صحبت کردم معتقدند مغازه با 140 میلیون سرمایه سال 96 امروز باید یک میلیارد تومان موجودی جنس داشته باشد.

آیا راهی برای پیگیری و وصول اصل سرمایه به قیمت روز وجود دارد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله حتما شکایت نمایید و درخواست کارشناس برای بررسی دفاتر و فاکتورها را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلاک هیچکسی حق ندارد مشاعات را تصرف کند مگر با اجازه و قابل شکایت است