مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شراکت

با سلام و عرض ادب
شخصی از طریق اپلیکیشن ......برای کارگاه تزریق پلاستیک در مشهد دنبال شریک میگشت ، با هم آشنا شدیم ، قرار شد کارگاه رو به تربت حیدریه منتقل کرده مدیریت فروش در مشهد با ایشان و مدیریت کارگاه در تربت با من باشد .
با هم در تربت سوله ای اجاره کردیم ،
قبل از جابجایی کارگاه دو نفر ازتربت برای آموزش نزد ایشان فرستادم یک هفته آموزش دیدن و بخاطر شروع کرونا آموزش تعطیل شد.
من طی این بازه زمانی مبالغی علی الحساب پول به کارت همسر این شخص واریز کرده بودم ولی قرارداد در حد مینوت بود و امضایی رد و بدل نشده بود قرار بود بقیه پول به اقساط واریز شود.
بعد از برداشتن تعطیلات کرونا قرار شد در همان کارگاه مشهد پسرم کار را ادامه دهد و از انتقال به تربت منصرف شدیم.
پسرم آموزش دید و پسرم نیروی مشهدی جدید گرفت و تا نود میلیون تومان در همان سال شروع کرونا به دفعات به کارت همسر ایشان بدون هیچ قراردادی واریز کردیم .
ایشان در محل کار حاضر نمیشد و هیچ پولی بابت دستمزد کارگران و سهم فروش محصولات تولید شده نمیداد و برای نهایی کردن قرارداد وقت کشی میکرد و رسید پول را هم نمیداد ، ما به اجبار مانده فروش نشده از تولیدات کارگاه را بعنوان گروی به تربت منتقل کردیم ، ایشان شکایت کرد و شراکت را انکار کرد و پسر من را محکوم به سی و پنج میلیون تومان خسارت و استرداد تولیدات کرد و حکم جلب و توقیف اموال پسرم را گرفت ، الان سی و پنج میلیون رو پرداخت کردیم ولی تولیدات رو تحویل نمیگیره و پول ما را هم که هم به کارگرا دادیم و هم به کارت همسرش ریختیم پرداخت نمیکنه.
تازه درخواست تاخیر تادیه کرده که نوبت دادگاه دوم اردیبهشت ماه آینده تعیین شده.
لطفاً راهنمایی بفرمایید.چیکار کنم؟
متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توکل

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مدارک پرداخت را در جلسه دادرسی ارایه نمایید و اگر شاهدی برای پرداخت دارید نیز معرفی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی مدارک بررسی گردد. در صورتی که در مشهد هستید ، مدارک ارسال تا بررسی گردد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که رای علیه پسرتان قطعی شده باشد لازم الاجراست و ملزم به اجرای آنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد شفاهی است
شما هم میتوانید شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با هدف ارائه جواب کاربردی حقوقی می‌بایست اسناد و مستندات تحت بررسی قرار گیرند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست اصول مدارک را در جلسه ارائه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما ونظر به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد ومدارک واخذ توضیحات بیشتر می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

موضوع شما پیچیده بوده و در این پرسش و پاسخ نمی گنجد گزینه وکیل میخواهم را فعال کنید