مشاوره حقوقی رایگان - شراکت بدون عقد قرارداد و عمل نکردن به ان

باسلام بنده با یکی از دوستانم ک بصورت تلفنی ازم درخواست همکاری کرد برای شراکت جواب مثبت دادم و حضوریم صحبت کردیم و شریک شدیم بدون هیچ قرارداد یا بستن اجاره نامه فقط صحبت کردیم حالا بعد از گذشت دوماه کار سخت و سودی ک داشتیم پیام داده چون پول پیش نیاوردی من شریک نمیخام اگه اورده بودی سر حرف شراکت میبودم در این مدت هیچ پولی به حساب من واریز نکرده و من هم. بیگه هم نبودیم پروانه کسبم نداره خودشم تازه شروع بکار کرده بود شاهدم دارم ک اونما مشغول به کار بودم ولی شاهد بحث شراکت ندارم در پیام هم میگه من گفتم اگه پول اوردی شریک میشیمو میگه تا الان کمک بودی ممنون بدون اینکه بخاد پولی بده من خیلی به این پول نیاز دارم و نمیدونم چیکار کنم وکلای عزیز اگه راهی میدونید کمک کنید ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال نمایید و سپس دادخواست اثبات وقوع شراکت شفاهی را تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام با توجه به اینکه مدرکی دال بر شرکت ندارید اثبات آن نیز مشکل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

میتوانید دادخواست اقامه نمایید ولی شما باید با معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برای اثبات عقد شراکت یا باید پیامک داشته باشید و یا شاهد در غیر این صورت فقط بابت کاری که انجام داده ای به اداره کار مراجعه کنید و شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر تابع قانون کار باشید
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اثبات شراکت بدون شهود و قرارداد بسیار سخت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط با شهادت شهود و متن پیام های رد و بدل شده باید بتوانید شراکت خود را ثابت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد پیامک های رد و بدل شده که مثبت شراکت است دادخواست به خواسته اثبات شراکت کنید.