مشاوره حقوقی رایگان - وصول کردن چک

سلام. بنده به فردی 28میلیون تومان بدهکارم در سال 1392 که حدود 20 میلیون آن چک بانک صادرات و 8 میلیون آن شبه چک (حواله) موسسه مالی اعتباری ثامن است. حال در سال 1398 توانایی پرداختش فراهم گردیده اما راهی هست که خسارت تاخیر تادیه را نپردازم و فقط اصل بدهی را بپردازم؟ مثلا با پر نمودن حساب جاری مربوط به چک ها پس از پاس شدن چک ها تکلیف حکم جلب احتمالی چه میشود؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام اگر طرف مقابل شما دادخواست یا شکایتی مطرح نکرده باشد این امکان برای شما وجود دارد