مشاوره حقوقی رایگان - گواهی سوء پیشینه

همسرم در شرکتی کار میکرد که بهش اتهام دزدی زدن و تونستن براش حکم بگیرن حکمش هم 3 سال حبس تعزیری بود که زمانی که همسرم رو بازداشت کردن با سند ملکی ازاد شد مبلغ 75 میلیون تومان بود که در حمکش هیچ رد مالی نیومده و فقط سه سال حکم زدن که ایشون از سال 99 که حکم اومده نرفته خودش رو معرفی کنه . برای گواهی سوء پیشینه نامه اومد که به دادسرای کل اداره سجل مراجعه کنید اونجا هم رفت گفت باید استعلام بشه هفته آینده بیاید حالا اگر بره اونجا نگهش میدارن بخاطر حکمش یا مشکلی پیش نمیاد؟ از طرف دیگه از کجا بدونیم همسرم ممنوع الخروج نیست ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

محتمل است،نیازبه
گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اداره گذرنامه برای ممنوع الخروجی استعلام بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای ممنوع خروجی به اداره گذرنامه مراجعه نمایید