مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام خسته نباشید. من دو سال پیش دوتا تیکه آهن سرقت کردم یک 2 الی 3 ساعت بازداشت گاه بودم تقریبا 15 سالم بود. رضایتم اومد رو پروندم. دادگاهم رفتم ولی بار اولم بود بخشیدندم. میخواسم ببینم سوء پیشینه دارم برای دانشگاه رفتن به مشکل بر میخورم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر سابقه کیفری محسوب نمیشه
حتی اگر سابقه هم داشته باشید برای ورود به دانشگاه مشکلی پیش نمیاد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ، البته بستگی به دانشگاه مد نظر تان دارد .
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید درخواست مشاوره تلفنی نمایید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير سوپيشينه مؤثر كيفري نيست