مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام همسرم دوماه پیش یه سرقت کوچک کرده از سرکار بردن کلانتری یه شب بازداشت بوده بعد فردا با فیش حقوقی آزاد شده بعدا حکم غیابی براش 6 ماه زندان زده بودن بعدش شوهرم رفت رضایتشان پس گرفت برد دادگاه گفته بود چون اونا رضایت دادن ماهم می‌بخشیم میخواستم بدونم الان میخواد بره سرکار براش سابقه کیفری دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجازات محکومیت زندان داشته باشد بله سابقه کیفری موثر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای صادره محکوم شده باشد آری باید دید چند سال گذشته است...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که رضایت ایشان ثبت شود به راحتی شان حاصل شود سوء پیشینه نمی باشد

مستحضر باشید تمام جرایم دارای سوء سابقه نیستند هر آن چه که در ماده 25 قانون مجازات اسلامی آمده است دارای سوء پیشینه موثر کیفری میباشد

یک وکیل :

سلام و درود سابقه کیفری برای ایشان درج نگردیده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سابقه کیفری موثر محسوب نمیگردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حکم قطعی منع تعقیب بگیره نزد خودش نگهداره سابقه کیفری محسوب نمیشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوء پیشینه موثر کیفری نیست لیکن در سجل کیفری ایشان ثبت شده است