مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام، در آپارتمان طبقه 2زندگی میکنیم و همسایه طبقه بالایی ما شبانه روز سروصدا ایجاد میکند، از ساعت 6صبح گرفته تا 3شب کاملا سروصدا دارند کلا 4نفر هستن و همه با هم تو اتاق کفش پاشنه دار میپوشن و راه میرن و یا اینکه همدیگرو دنبال میکنن و مبل و میز خونه شونو تو اتاق میچرخونن، صدای اهنگ خیلی زیاد میکنن و یا اینکه هرچند دقیقه درب ورودی که اهنی هستش و باز میکنن و محکم میبندن و باعث ایجاد مزاحمت و اذیت ما میشن و بیشتر این کارهارو ساعت 6صبح تا9، موقع ظهر تا 4 بعدظهر، یا 11شب تا3صبح انجام میدهند و تلفنی هم مارو تهدید کردن کاری میکنیم شما از اینجا برید و من دوتا شاهد هم دارم که خواهرم و دامادم اومدن خونه مون این سروصداهارو شنیدن بطور چندروز پشت هم، ایا میتوانم بابت ایجاد مزاحمت شکایت کنم ؟؟و با داشتن شاهد که از فامیل هم هستن دادگاه شهادت آنهارو قبول میکنه؟؟ ایا ایجاد مزاحمت و باکفش پاشنه دار تواتاق بطور مداوم راه برن و با کفش بدو کنن اونم درشب که صدا پخش میشه جرم میباشد؟؟ و جرمش با مشخص شدن دادگاه چیست ؟؟ و در ضمن یکبار در دادگاه کیفری همین فرد باعث ایجاد مزاحمت در پشت بام که نمیذاشت از پشت بام استفاده کنیم تعهد داده بود و میتوانیم این دادنامه را ضمیمه پرونده کنم ؟ باتشکر از لطف و محبت شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمااگرمالک هستید می توانید بعلت مزاحمت ملکی ازایشان دردادسرا شکایت کنید همچنین دردادگاه حقوقی هم می توانید دعوای رفع مزاحمت مطرح کنیدشهادت بستگان وخویشاوندان مانندسایر افراد بلامانع است ومیتوانید انهارابعنوان شاهدمعرفی کنید