مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام. قبل از عید اینترنتی کیف چرم سفارش دادم. مبلغ 230 هزار تومان را پرداخت کردم و دیگه نه جوابی داد نه کیفو فرستاد. الان ازش شماره کارت بانک پاسارگادشو دارم و یه شماره ایرانسل. از طریق یکی از آشناها که تو 118 بود یه شماره موبایل دیگه و حتا کد ملی شو گرفتم. سوالم اینه که برای شکایت که اقدام کنم آیا اگر شماره موبایل دوم و کد ملی رو به دادسرا بدم برای آشنای من تو 118 دردسر میشه؟ یا دادسرا به اون خانم لو نمیده که من اطلاعات کاملشو از کجا آوردم؟
ممنونم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

نیازی به ارائه شماره ملی و شماره تلفن دادسرا ندارید.میتوانید با ارائه شماره حساب از دادسرا بخواهید بقیه اطلاعات شخص رو از مراجع مربوطه استعلام کنه.