مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خرید ماشین

سلام خسته نباشید من یه ماشینی خریدم از کسی به من گفت ماشین بی رنگ بعد کارشناس آورد اونم گفت بی رنگ بعد همون کارشناس قولنامه نوشت ولی با شماره شاسی دیگه منم موقع وکالت نامه محضری تو محضر نبودم دم محضر ریموت و برگ سبز و وکالتنامه داد و قولنامه و برگه کارشناسی ازم گرفت بعد دو روز من فهمیدم ماشین چپی بهم داد ولی من آدرسی از طرف نداشتم فقط شماره همراه اولش و با یه ایرانسل دیگه اش و شماره کارشناس دارم و پول یه چک بین بانکی به نام خریدار دادم الان میخاستم ببینم میتونم شکایت کنم ازشون یا راهی وجود نداره چون چیزی دستم ندارم؟ممنون میشم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل می توانید طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر
فسخ بیع برای فروشنده ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن و خسارات را اقامه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اخذ تامین دلیل می توانید طرح دعوا کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس اخذ وسپس در صورت اثبات معیوب بودن خودرو دعوی فسخ مطرح نمایید