مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک و سند قطعی

با سلام. من حدود یک ماه پیش خودرویی خریدم و تمام پول ماشین را دادم. قولنامه نوشتیم و حدود چند روز بعد زنگ زدم برای تعویض پلاک و سند بریم که امتناع می‌کنند و بهانه میارند. حال یک ماه گذشته و متوجه شده ام که صاحب ماشین شخص دیگه ای بوده و چند دست ماشین فروخته شده و من فقط یک قولنامه دارم و مدارک ماشین غیر از سند قطعی که بهم ندادن و گفتن فردا پس فردا میاریم تعویض پلاک که دیگه امتناع کردند.
حال من باید چیکار کنم برای تعویض پلاک ماشین و زدن سند قطعی از فروشنده. لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباید به طرفیت کسی که ازش خریدید وافراد قبل ازخود وکسی که سندبنامش است دعوای الزام به تنظیم سندرسمی کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به طرفیت ایادی ماقبل خود در خصوص الزام به تنظیم سند طرح دعوا کنید .