مشاوره حقوقی رایگان - راه روستایی

باسلام
زمینی در مجاورت راهی باعرض 4مترقرار داشته بین دوروستا باتردد تقریبی روزانه کمتر از پنج دستگاه خودروی سبک.
زمین طبق اسناد اصلاحات اراضی به اینجانب واگذار گردیده است.درسال90 اقدام به درختکاری در ان نموده ام .سال98 اداره راه اقدام به تخریب درختان نموده ومدعی می باشد راه روستایی درجه 3 است بعلت قدمت بالای40سال.
1.آیاقدمت دلیلی بر روستایی بودن راه مذکور است؟
2.باتوجه به اینکه در زمان کاشت درختان فاصله 2متری از راه رعایت گردیده ایا اداره راه می توانسته درختان را بدون اطلاع قطع نماید؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جز راه باشد بله قطع کردن درختان قانونی بدده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر در مورد سابقه راه میباشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید