مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. بنده به اجبار خانواده و لج بازی ازدواج کردم و دقیقا بعد سه روز اعلام کردم که پشیمان هستم و طلاق میخام. در این سه روز من فقط دوبار کسی که عقدش شدم را دیدم که شب سوم پدرم گفت باید امشب به خونه شوهرت ببرم تورو که من با کمک یکی از اقوام جلوی این کار را گرفتم، دو ماه طول‌کشید که بفهمونم من نمیخام البته با گذروندن کلی ماجرا بلاخره پدرم تصمیم گرفت که در امر طلاق من یاری کنه. وقتی این موضوع با طرف در جریان گذاشت پدرم، قبول نکرد که طلاق من را بده و گفت باید بیای تقاس پس بدی، این موضوع را هم بگم که کلی دروغ به پدرم قبل عقد گفتن شامل رسمی بودن شغل که فهمیدیم قراردادیه، سمتش در اداره که فهمیدیم کارمند جز بیش نیست، شامل حقوق که گفت 5 میلیون فهمیدیم با اضاف کار بشه 2 میلیون، فقط یک خونه مسکن مهر داره و حقوق. من مهر نمیخام فقط گفتم طلاق بده همه چی‌ میبخشم اما گفته میخاد اذیت کنه، حال من مهرم اجرا گذاشتم و نمیدونم با این شرایط چه اتفاقی می افته توان مالی گرفتن وکیل ندارم، لطفا بگین چکار کنم و مهریه چطور پرداخت میشه، چه مدت طول میکشه طلاق بگیرم، من توافقی میگم جدا شیم اما چون گفت طلاق نمیدم مجبور شدم از طریق مهر فشار بیارم، خیلی زیر فشارم از طرف خانواده و حرفهای مردم روستای کوچک، لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دعوای مطالبه نفقه هم مطرح کنید.اگر امکانتان هست با حضوری با وکیل مشاوره کنید.اگر امکان مالی ندارید در صورت نیاز با بنده تماس بگیرید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مهریه قسط بندی میشود .و شما برای ترک انفاق به دادسرا مراجعه کنید وبرای مطالبه نفقه به دادگاه خانواده مراجعه نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه تاکنون از شوهرتان تمکین نکردید یعنی باشوهرتان نزدیکی نکردید شما حق حبس دارید و می توانید تازمانیکه شوهرتان مهریه تان راپرداخت نکند به خانه شوهرنروید وازوی تمکین نکنید همچنین شما می توانید دعوای نفقه نیز برعلیه ایشان مطرح کنید یکی ازمجوزهای طلاق به درخواست زن محکومیت شوهر به نفقه وعدم پرداخت نفقه است