مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه شخص

با سلام
بنده به عنوان محقق / مشاور برای ویرایش پایان نامه دانشجویی با یک آقا که مدعی بود مدیر یک موسسه آموزشی پژوهشی در میدان ... است، کار میکردم. این فرد از طریق واتساپ برای بنده پایان نامه میفرستاد که بنده ویرایش نمایم و در مقابل حق زحمت دریافت کنم. بعد از مدتی، وی از طریق پیام در واتساپ سعی در مجاب کردن بنده در ایجاد ارتباط نامشروع کرد. بنده هم از طریق پیام بهشون جواب رد دادم و گفتم مذهبی ام و امکانش برای بنده نیست. مدتی بعد که او نتوانست من را راضی به برقراری ارتباط نامشروع نماید، کارهایی که انجام داده ام و از طریق واتساپ برایش ارسال کرده ام تسویه نمیکند. مبلغ حق زحمت بنده 1.5 میلیون تومان است. علاوه بر این از طریق پیام در واتساپ به بنده فحاشی و توهین نیز نموده است. تمام پیامها هم موجود است.
آیا بنده به استناد همان پیامها در واتساپ میتوانم علیه وی شکایت نمایم؟ (به اتهام سعی بر اغفال و کلاهبرداری )
به کجا باید شکایت کنم؟ پلیس فتا یا دادسرا و دادگاه؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله حتما شما باید شکایت توهین و تهدید و درخواست داشتن رابطه نامشروع را مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به دفاتر خدمات قضایی و مراجعه و شکایت کنید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

دادسرا عمومی و انقلاب محل زندگی تون .استناد و دلايل شما یکیش اسکرین شات واتساپ هست .موضوع جرم هم توهین و فحاشي. خوشبختانه اغفال نشدید پس جرمی از جهت اعفال صورت نگرفته

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله شما می توانید شکایت توهین و تهدید و درخواست داشتن رابطه نامشروع را شخصا یا توسط وکیل از طریق دفاتر قضایی ثبت نمایید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام لازم است اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرددرصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فحاشی و توهین قابل شکایت می باشد به استناد پیامها دادخواست مطالبه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از نزدیک وی را میشناسید با اعلام مشخصات وی شکایت توهین و فحاشی و اغفال برای ایجاد رابطه نامشروع کنید . البته در طرح شکایت باید نکاتی رعایت شود . توصیه میشود قبل از هر اقدامی برای یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت توهین نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله می توانید با کلیه مستندات از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شهر تهران

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
می توانید طرح شکایت کنید اما مستحضر باشید پیامهای واتس اپ و سایر پلتفرم های خارجی فضای مجازی به عنوان دلیل محسوب نمی شوند و قابلیت استناد حقوقی ندارند . اما می توان به عنوان اماره از آنها کمک گرفت

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیدبه استنادپیامهای واتساپ،شکایت توهین وتهدیدودرخواست رابطه نامشروع رامطرح نمایید

نویده نظافت

سرکار خانم نویده نظافت :

بله میتوانید شکایت کنید به دفتر قضایی مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت کنید