مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق الزحمه تعمیرات آهنگری کامیون

سلام علیکم بنده آهنگر ماشین سنگین هستم وبرای یک کامیون کار کردم.حالا که کارتمام شده وصاحب ماشین باید دستمزدم رابدهد،میگه مبلغ فاکتور خیلی زیاده،با اینکه بدون اطلاع من پیشفاکتوری که گفته بود برای شریکم میخام رو برده پیش کارشناس اتحادیه صنفی شغلم وایشون همگفته مشکلی نداره و مبلغ زیاد نیست،میگه نمیدم و3مرتبه هم که گفتم اجرتم رو پرداخت کن اومده دم گاراژ سرو صدا و آبروریزی کرده وپشت سرم هم کلی حرفهای نا مربوط گفته لطفاً راهنمایی کنید چون غیر از حق‌الزحمه کارم داره ناروا اسمم رو خراب میکنه توی شهرک صنعتی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه وجه طبق توافقات خود دهید و دو شاهد داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در این خصوص به طرفیت ایشان دادخواست مطالبه اجرت به پیوست فاکتور و شهادت شهود و مستندات دیگری که دارید بدهید بعلاوه مطاابه خسارت دادرسی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید و سپس دا‌دخواست بدهید.
در صورت مزاحمت نیز می توانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قابلیت طرح دعوای کیفری و حقوقی منصوب است اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
از سوی دیگر، در صورت مزاحمت دوباره در محل کسب، شکوائیه مزاحمت را به ثبت برسانید.