مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مسلحانه

سلام خسته نباشید ..
ب جرم سرقت مسلحانه مقرون ب ازار ده سال حبس گرفتم ..ایا راهی برای کم کردن حبسم هست ماده ای ..عفوی..

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مراحل تجدیدنظرخواهی شما انجام و قطعی گردیده است بعد از گذراندن یک سوم مجازات تقاضای آزادی مشروط یا تعلیق مابقی اجرای مجازات را اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با گذراندن یک سوم مجازات تقاضای آزادی مشروط بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مستحضر باشید که بعد از گذراندن یک سوم مجازات می توانید تقاضای آزادی مشروط یا تعلیق مابقی اجرای مجازات را اقدام نمایید.برای این امر به اجرای احکام مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حدود1/3مدت مجازلت و حبس را بگذزانید و بعد درخواست آزادی مشروط و تعلیق در مجازات بدهید