مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض یا تسلیم به رای؟

با سلام .
به سرقت مسلحانه محکوم شده ام
اما نزد قاضی گفته ام که در سرقت ها چاقویی به همراه نداشته ام
لیکن هنگام دستگیری که در خانه خود بوده ام چاقو داشته ام و پیش بازپرس اعتراف به سرقت با چاقو کرده ام
نه دوربینی ثبت کرده که چاقو داشتم نه شخصی دیده
از روی فشار و اجبار کلانتری مجبور به اعتراف سرقت با چاقو شده ام

به نظر شما به حکم مسلحانه قاضی اعتراض بزنم یا تسلیم به رای؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی برای اثبات عدم مسلحانه بودن دارید اعتراض بزنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه اقرار کردید دیگر امکان انکار ندارید و مستند به همین اقرار محکوم خواهید شد حتی اگر هیچ دلیل دیگری در پرونده نباشد با توجه به عدم اشراف به محتویات پرونده شما نمی توان دقیقا تسلیم به رای یا اعتراض را پیشنهاد کرد در این خصوص حتما مشاوره بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با توجه به اوضاع و احوال شخصی و زندگی شما و سابقه شما پاسخ متفاوت خواهد بود . در صورت تمایل تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه خودتان در
دادسرا اقرار کرده اید بهتر است تسلیم به رای را مطرح نمایید
با توجه به توضیحات شما ، و اقرار صریح در دادسرا ، در صورت تجدیدنظر خواهی ، ممکن است نتیجه نگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چنانچه دلایلی برای اثبات عدم مسلحانه بودن دارید اعتراض بزنیدالبته چون در نزد بازپرس اقرار انجام شده انکاربعد اقرار مسموع نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد