مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ملک

باسلام،سال 1386سه دانگ یه ملک را خریداری کردم و بافروشنده دربنگاه‌املاک هم مبایعه نامه نوشتیم ودونفر شاهد ومهروامضا بنگاه هم هست،فروشنده چون بیسواد بود فقط اثرانگشت زده،الان ادعا کرده که مبایعه نامه تقلبیه وکارشناس خط وامضاواثرانگشت گرفته،کارشناس به دلایلی قادر به تشخیص اثرانگشت نیست،میخواستم بدونم چون ادعای جعلی بودن مبایعه نامه ازطرف فروشنده بوده آیا امکان اینکه رای دادگاه به نفع اون صادربشه هست یانه؟ باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بابت سه دانگ ثمن معامله را پرداخت کرده باشید می توانید فیش واریزی را ارائه دهید.
فیش واریزی می تواند دلیل انجام معامله باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر توسط کارشناس خط و امضا
قابل تشخیص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ارائه پاسخ دقیق مستلزم بررسی موضوع و گفتگو می باشد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات فوق الذکر جهت بررسی مدارک نیاز به اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و گفتگوی متقابل می باشد