مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

ایا دختر عقد کرده که در منزل پدر زندگی میکند و باکره است، از طریق شروط 12 گانه که عدم پرداخت نفقه به مدت 6ماه است، می تواند درخواست طلاق بدهد؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. عدم پرداخت نفقه از طریق دادگاه باید ثابت شود. و اگر ایشان نفقه را نپرداخت ان زمان یک دلیل برای خانم محسوب می شود که البته بعضی از قضات این دلیل را به همراه دلیل دیگری شرط طلاق می دانند.

پرسشگر :

وام ازدواج را هم از من با فریب گرفته و قضیه در شورای حل اختلاف است و محکوم به پرداخت شده،این میتواند دلیلی دیگر برای طلاق باشد؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتداعاباید دعوای نفقه مطرح کنید درصورت محکومیت وعدم پرداخت نفقه می توانید درخواست طلاق کنید