مشاوره حقوقی رایگان - رسمیت قراردادهای دستنویس

با سلام
سه تا از برادران که تنها وارثان شخص فوت شده هستند رو یک کاغذ دست نویس، یک قراردادی نوشتن که برمبنای قرعه کشی که بین خودشان انجام شده مشخص شده کدام قسمت از ملک فرد فوت شده به کدام شخص برسد و ماتفاوت ارزش انها بصورت نقدی ردو بدل شده و هر سه برادر ان را امضا کردن .. اما جدیدا یکی از برادران منکر قرارداد است و ان را قبول ندارد ایا این کاغذ دارای اعتبار است یا از اعتبار ساقط است؟؟ با توجه به اینکه یک کاغذ دست نویس و بدون ثبت رسمی است.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، بین دو برادری که آن را قبول کرده معتبر است و برادری که منکر است اعتباری ندارد.