مشاوره حقوقی رایگان - سوال درمورد ملک پدری

با عرض سلام و احترام
پدر من دو سال پیش مغازه اش را که قیمت میلیاردی دارد را به صورت قولنامه ای با این قرار که تا زمان حیات تمامی اختیارات با خودش باشد را به قیمت ده میلیون تومان به خواهرم واگذار کرد و وکالت تام الاختیار بلاعزل داد تا مغازه را به صورت مساوی بین دخترها و پسر ها تقسیم کند که سال پیش پدرمان فوت کرد و البته آن خواهر از این امر سر باز زده و با وجود قراری که بوده زیر حرف پدر زده البته در قولنامه و یا وکالت نامه هیچ حرفی از تقسیم گفته نشد ولی تمامی اهل محل و فامیل در جریان هستند من و دیگر وراث باید چه کنیم؟
و همچنین یکی از برادرانمان که در آن مغازه مشغول کسب است قولنامه اجاره ای با امضای پدرمان دارد که در بنگاه معتمد و با حضور شاهد نوشته شده که مدت این قولنامه اجاره 10 سال میباشد اما تاریخ عقد قرارداد بعد از وکالت نامه و قولنامه پدر با خواهرمان است آیا برادرمان میتواند در مغازه مشغول کسب باشد ؟
با تشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، داد خواست تقسیم ترکه بدهید. بعد دادگاه به دلایل و مدارک خواهرتان رسیدگی خواهد کرد.و در صورت لزوم به کارشناس ارجاع خواهد داد.