مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کذب و افترا

شکایتی کذب از همسایه مطرح شده که ضرب و جرح شده و سقط جنین صورت گرفته. دادیار قرار منع تعقیب صادر کرده و با اعتراض شاکی، اینجانب به عنوان مطلع به دادسرا رفتم. در کارتابل، در قسمت دادسرا پرونده باز جهت تحقیقات مقدماتی با وقت نظارت اردیبهشت، اما در قسمت دادگاه کیفری پرونده مختومه و از آمار کسر و اعاده شده. لطفاً بفرمایید موضوع چیست و می شود اعاده حیثیت کرد؟ متشکرم

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با توجه به برائت شما از اتهام انتسابی که قطعی هم شده باشد با طرح شکایت کیفری افترا میتوانید حقوق خود را استیفا نمایید .