مشاوره حقوقی رایگان - سر خوردن روی یخ در معبر عمومی

در بارش برف اخیر به دلیل پاک ننمودن معابر عمومی شهری روی یخ سر خوردم و دستم شکست آیا میتوانم از شهرداری بابت عدم پاکسازی معابر عمومی شکایت کنم. و آیا بابت شکستگی استخوان بازو که منجر به یک هفته بستری در بیمارستان شد و پلاتین روی استخوان نصب گردید چه مبلغ دیه تعلق خواهد گرفت.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید.تعیین میزان دقیق دیه با پزشکی قانونیست.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .موضوع به کارشناسی ارجاع می گردد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅در صورتی که کارشناس تایید کند و مدارک پزشکی قانونی و شاهد داشته باشید میتوانید از شهرداری شکایت نماید اما بدون مدرک صرف هزینه است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام..تعیین میزان دقیق دیه با پزشکی قانونیست