مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای عمارت مسکونی دارای پلاک ثبتی

باعرض سلام و خسته نباشید آقا سوال من این است 25 سال پیش موقعی که من 2دوسالم بود پدرم من را به یک خانواده دو نفره یک پیرزن و پیر مرد که به هیچ عنوان بچه دار نمیشدن فروخت حالا این پیرمرد که پدرخوانده من میشود یک ملک قولنامه ای دارد به ارزش 350 میلیون میخواست به اسم من بزند اما چون شناسنامه من به نام پدر اصلی خودم بود مشاور املاک این کار را قبول نمیکرد چون میگفتن احتمال دارد زمانی که پدر خواندت در قید حیات نباشد وارث پدر خواندت میتوانن از دستت شکایت کنن چون سه خواهر دارد و دو برادر. و با مشاوره یک وکیل بین من و پدر خواندم یک صلح نامه تنظیم کردیم و شش دانگ این ملک را به اسم خودم نوشتم و پنج نفر هم شاهد امضا کردن و بعد من این صلح نامه رو بردم دادگاه و حکم تنفیذ صلح نامه را گرفتم ای کاش میتوانستم عکس این مدارکها رو برای شما ارسال کنم تا خودتون مطالعه کنید خلاصه دادگاه حکم به نفع من داد حالا من میخوام با این مدارکها برای این ملک سند بگیرم و این ملک کلنگی هست 26 سال ساخت آیا با این مدارکها میتوانم سند بگیرم ممنون میشم کمکم کنید یک‌ دنیا سپاس.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بله.از طریق اداره ثبت اسناد اقدام کنید.