مشاوره حقوقی رایگان - درود و شادباش خدمت شما وکیل محترم اوقات خوشی رو براتون آرزو میکنم سوالی در مورد روند دادرسی داشتم

بنده در 19دی ماه سال 97 توسط متشاکی مورد فحاشی، تهدید به مرگ و ضرب و شتم عمدی قرار گرفتم که پرونده ابتدا به شعبه 14حل اختلاف و پس از اعتراض بنده به شعبه دوم دادیاری ارجاع و با وجود گذشت دوماه از روند دادرسی و وجود دلایل و مدارک مکفی از قبیل: گزارش ماموریت ابلاغی مامورین انتظامی، تعهد نامه کتبی بدست نوشته، امضا و اثرانگشت ضارب، شهادت شهود، گزارش پزشکی قانونی و اظهارات دو طرف دعوی مندرج در پرونده. حال به علت شکایت متقابل و به تلافی متشاکی مبنی بر فحاشی بنده پرونده کماکان مسکوت و بلاتکلیف است برای تسریع در روند رسیدگی و ارجاع شکایت خود به شعبه جزایی چه باید کنم ؟سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. تا پرونده شما در دادسرا رسیدگی نشه و منجر به تصمیم دادیار نشه پرونده شما به شعبه کیفری نمیره . صبوری کنید اصولا روند رسیدگی پرونده های کیفری طولانی می باشد.