مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت تاخیر تادیه که بخاطر دیر اعلام شدن توسط بانک مرکزی

با سلام وادب
در بهمن ماه 1397 طی پرونده ای توسط دادگاه اجرای احکام به حق حقوق خود رسیده ام لیکن بخاطر عدم اعلام نرخ تاخیر تادیه توسط بانک مرکزی دوماه آخر (آذر و دی) به اینجانب تعلق نگرفت اکنون که نرخ مذکور اعلام شده مراجعه نمودم و دادگاه اجرای احکام اعلام میکند که پرونده مختومه شده است این موضوع بنظر ناعادلانه می آید که بخاطر تعلل بانک مرکزی در اعلام نرخ مذکور حقوق افراد پایمال شود لطفا اگر روال قانونی وجود دارد راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،نسبت آذر و دی دوباره دادخواست بدهید.