مشاوره حقوقی رایگان - زمان پیامک نیابت چند روز است

باسلام خدمت شما من در تهران پرونده مهریه دارم میخوام منزلی در شهرستان که سهم ارث همسرم هست را توقیف کنم نامه نیابت زدن در دفتر اسناد اما دو هفته هست هنوز پیامک برای من نیومده خواستم بپرسم چقدر زمان میبره تا پیامک ارسال بشه برام ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا زودتر پیام ثبت شدن میآید . ممکن است یا تاخیر ارسال شود . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید