مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن حضانت بچه بعد از ازدواج مجدد همسر سابق

با سلام
بنده و همسرم چهار سال پیش به صورت توافقی از هم جدا شدیم وایشان حضانت بچه هارا به عهده گرفت برایشان خانه رهن کردم و کرایه خانه را هم در کنار نفقه و هزینه های بچه ها پرداخت میکنم این مدت هم بخاطر ارامش بچه ها هیچ اختلاف یا بگو مگویی نداشتیم بارها هم با بچه ها رستوران وگردش رفتیم .
ولی پنهانی و مخفیانه ازدواج مجدد کرده از انجایی که خانوادگی کارمند دادگستری هستند و اطلاع کامل دارند از قانون وقوانین
اول چرا مخفیانه این کار را انجام دادند
دوم میخواهم حضانت بچه هارا پس بگیرم آیا این حق را دارم؟
مممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید برای حضانت بچه ها اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس گرفته و کاملا در جریان تمام سوالات خود قرار بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب مستلزم بررسی مدارک و گفتگو متقابل خواهد بود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نیاز به گفتگودارد از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید،ضمن اینکه می‌توانید برای حضانت بچه ها اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر و بعد از ان تا قبل از سن قانونی با پدر است . وبعد از سن قانونی با انتخاب فرزند است. اگر باز هم ابهامی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات عدم‌صلاحیت ایشان در حضانت فرزندان بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید دادخواست حضانت فرزندان به علت ازدواج مجدد زوجه و عدم مصلحت فرزندان اقامه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال اول حقوقی نیست
سوال دوم بله حق طرح دعوی دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر همسر شما ازدواج کند میتوانید حضانت را بگیرید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام بستگی به توافق شما قبل از طلاق دارد

نویده نظافت

سرکار خانم نویده نظافت :

سلام بله میتوانید اقدام کنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام
حضانت فرزند در صورت ازدواج مجدد مادر باتوجه به ماده 1170 قانون مدنی زا پدر خواهد بود اما با وجود این ، قانون حمایت خانواده جدید مصوب سال 1392 ، در ماده 45 حکمی جدید مقرر کرده است که بر اساس آن ، رعایت غبطه و مصلحت کودکان و نوجوانان در کلیه تصمیمات دادگاه ‌ها و مقامات اجرائی الزامی است . بر اساس این ماده ، اگر دادگاه تشخیص دهد مادر علی رغم ازدواج مجدد برای نگهداری طفل مناسب تر از پدر است ، حضانت را به عهده مادر می گذارد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اقدام نمایید