مشاوره حقوقی رایگان - بعنوان پدر آیا راهکاری دارم قیم بعد از فوتم برای فرزندانم اعلام کنم؟

درود و عرض ادب و احترام؛
پدر اینجانب فوت شده اند. مادر 63 ساله دارم که در قید حیات هستند.
تک پسر خانواده هستم و چهار خواهر دارم.
حدودا سه سال هست همسرم اینجانب و دو فرزند پسر 10 و دختر 6 ساله را رها نموده اند و هم اکنون ناشزه هستند... البته مهریه همسرم تمام و کمال پرداخت کرده ام.
اینجانب تمام اموال و حساب های بانکی و و و... خودم بنام دختر و پسرم کرده ام. هیچ تمایلی به دادن باج یا مالی به همسرم ندارم.
اکیدا بصلاح فرزندانم نمی دانم همسرم بعد از فوت من قیومت با حتی حضانت فرزندانم را داشته باشند.
آیا میتوانم پس از فوت اینجانب قیم فرزندانم یکی از خواهرام یا یک شخص آشنا اعلام نمایم؟
بسیار ممنون می شوم اینجانب راهنمایی کنید که پس از فوتم با آرامش بخوابم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول طلاقش بده و هزینه هم ندارد چون مهریه اش را دادی و الان هم که ناشزه است و شماهم که مالی نداری تا به تصنیف ببره، فورا طلاقش میدن ، بعد وصیت کن چه کسی وصی شما باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست توصیه میشود قبل از هر اقدامی برای یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید