مشاوره حقوقی رایگان - پخش صدای مکالمه تلفنی از طریق بلندگو مخاطب بدون اجازه

سلام خسته نباشید
یکی از همکاران بدون اجازه من صدای مکالمه تلفنی را روی بلندگو گذاشته و باعث شده که مکالمه خصوصی من با ایشان را بقیه افراد بشنود آیا کار ایشان جرم محسوب می شود ؟ و من می توانم به خاطر این کار از ایشان در مراجع قضایی شکایت بکنم ؟ آیا این کار مصادیق پخش اسرار خصوصی محسوب می گردد؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

در قانون جرم انگاری نشده است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅چنین اقدام جرم انگاری نشده و فاقد عنوان مجرمانه است لذا امکان طرح دعوا نیست