مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت پدر

دختر 37 ساله و مجرد هستم، 7 فرزند هستیم. گواهی حجر پدرم را ب دلیل پکهولت سن و کم شنوایی و نداشتن توان اداره اموال خود از پزشکی قانونی گرفتم. درخواست قیم شدن ب دادگاه دادم. انگشت نگاری و استشهاد محلیشو انجام دادم. در حال حاضر پسر بزرگ خانواده ک اعتیاد دارد و بیکار و مجرد هم هست برای بالاکشیدن اموال پدرم وکالت از پدرم داره ب عنوان نماینده ب قیم شدن بنده اعتراض کرده، و خودش درخواست قیم شدن داده، و از جانب پدرم بابت قیم شدن من اعتراض کرده.
ایا اون میتونه قیم بشه؟؟؟ و دادگاه قیمیت منو رد می کنه؟؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود باید دلیل قانع کننده داشته باشد، خود ایشان هم با این اوصاف صلاحیت ندارند

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

نظر قاضي در اين مورد صالح است و نظر قاضي قابل پيش بيني نمي باشد