مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموزش در تلگرام

شخصي فايل اموزشي كه بنده بصورت ويديو ضبط كردم در تلگرام به قيمت كمتر قصد فروش داشته و شماره كارت بانكي هم داده اما فايل را نفرستاده و بنده براي پيگيري مبلغ ناچيزي به شماره كارت مذكور واريز كردم تا قابل پيگيري باشه ، البته در فايل ويديويي ذكر نكردم كه قابل فروش نيست ، ايا از طريق پليس فتا قابل پيگيريست و مجرم شناخته ميشود با توجه به اينكه الان اكانت تلگرام را پاك كرده ؟ اگر جواب مثبت است چه مجازاتي دارد؟

پاسخ ها :

فاطمه مرادی

فاطمه مرادی :

سلام باتوجه به قانوندجرایم رایانه ای قابل شکایت و پیگیری است