مشاوره حقوقی رایگان - حق ارث

سلام اگه دختری درزمان حیات مادرش بمیرد بانظر به این که پدر خانواده چند سال قبل از فوت دختر از دنیا رفته. مادر هم نیز 11ماه بعد از فوت فرزندش از دنیا میره .آیا فرزندان دختر فوت شده حق ارثی از مال وملک پدر بزرگ ومادربزرگ خود میتونن طلب کنن؟ ویکی این که تو این یازده ماهی که مادر زنده بوده از فرزند مرده خود ارث میبرد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شرط ارث بردن ، زنده بودن در زمان فوت مورث است. بنابراین شخص مد نظر از پدرش ارث می برد ولی از مادرش خیر.
بله. مادر از فرزند ارث می برد