مشاوره حقوقی رایگان - ادعای راه

در روستا صاحب زمین مجاور زمین من ادعا کرده که از زمین من به زمین اون از قدیم راه بوده هر چند که این راه عبور را من خودم برای ساخت گاوداری برای مدتی در اختیارش قرار داده بودم ولی الان ادعا میکند که اون راه از سالیان قبل راه عبور مرور بوده.اکثر اهالی روستا حرفمن تایید میکنندکه از قبل در اونجا راهی نبوده و عکسای گوگل ارث بیست سال اخیر هم حرف منو تایید میکنه ولی مشکل اینجاس که شاکی عکسی از سال 47 ارائه داده که در اونجا بین من و اون مرزی بوده و الان ادعا میکند که اون راه بوده ،لطفا منو راهنمایی کنید ،آیا مدرک اون قابل قبول هست؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، حق ارتفاق یا ممر باید در اسناد ثبت شده باشه در غیر اینصورت باید به دادگاه مراجعه کنید و با شهادت شهود همسایه تون رو محکوم به بی حقی کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

عکس های هوایی میتواند امکان اثبات و یا عدم اثبات ادعا باشد