مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو به دو نفر

با سلام
حدود 2سال پیش خودرویی را به صورت قول نامه دستی به پسرم فروختم ولی پلاک وسند به نام دیگری بود تقاضای الزام به سند کردم ولی فرشنده حاضر نشد بعد چند روز فروشنده رفت دستور موقت گرفت برای فک پلاک که به اسم فروشنده بود ایشان از من درخواست خرید ماشین را کردند من هم پیش خودم گفتم خریدار قبلی که غریبه نیست پسرمه ماشین به صاحب پلاک میفروشم که اینجانب با صاحب پلاک قرارداد نوشتم گفتم پولش را میگیرم میدم به پسرم سوال این است ایا پسرم از من و خریدار میتونه شکایت بکنه وماشینو پس بگیره وایا این موضوع فروش به دو نفر زندانی دارد با یا خیر فقط عودت پول به خریدار دومه کافیه
با تشکر از وکلای عزیز

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اگر پسر شما معامله بین شما رو قبول کنه مشکلی پیش نمیاد در غیر اینصورت می تونه علیه شما شکایت فروش مال غیر کنه