مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پلاک قبلی

با سلام
همسر بنده یک پلاک به نام خودش داره که سال نود و پنج وقتی ماشین ایشونو فروختیم توو مرکز تعویض پلاک خاوران پلاک ایشون فک شد حالا بعد از حدود سه سال دوباره برای همسرم ماشین خریدم و با فروشنده توو مرکز تعویض پلاک باقرشهر قرار گذاشتیم،آیا همون پلاک قبل همسرمو بهمون میدن یا برای گرفتن اون پلاک حتما دوباره باید بریم همون مرکز تعویض پلاک خاوران؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

پلاک قبل برای شما محفوظ است.صرفا در زمان خرید خودرو از کارخانه پلاک جدید تخصیص میابد