مشاوره حقوقی رایگان - استعلام لایحه

سلام خدمت وکلای محترم
بنده یک‌پرونده قابل گذشت درشهرستان دارم که شاکی خصوصی داشته الان پرونده عدم صلاحیت خورده وبه تهران منتقل شده ولی شاکی لایحه اعلام گذشت از دفترخدمات قضایی برای شهرستان فرستاده ودر روندکارپرونده نشسته وتهران اون لایحه وقبول نمیکنه ومیگه خطاب بمانیست .آیا پرونده درتهران دادسرابره من میتونم‌این لایحه گذشت شهرستان ‌نشون دادستان بدم ‌بخام که استعلام ازشهرستان مبدا بگیره ومختومه کنه پروندرو.من دیگه دسترسی به شاکی ندارم لطفا کمکم کنیدچطور این لایحه گذشت ‌روپروندم قبول کنن.ممنون

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، بله قطعا از تهران میتونین درخواست استعلام از شهرستان مبدا و دفتر خدمات قضایی از دادستان داشته باشین، با تاکید بر عدم دسترسی به شاکی و اخذ مجدد رضایت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر شماره پرونده 16 رقمی در لایحه قید شده باید قبول کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شاکی باید دوباره گذشت خود را اعلام نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اینمار را انجام دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید