مشاوره حقوقی رایگان - سوء سابقه

با سلام ؛بنا به دلایلی که نگهبان شرکتمان اموالمان را سرقت کرد و فرار کرد ، من با سیم کارت شخصی خودم شروع به توهین و تهدید به او نمودم . و ایشان از من در شهرستانشان شکایت کرد و چندین بار دادگاه مرا بصورت ابلاغیه احضار کرد که نرفتم و رای به یکسال زندان و 74 ضربه شلاق صادر شد میخواستم و از اجرای احکام ابلاغ اماده که باید برای انجام حکم بروم آن شهرستان ‌
آیا برای من سوسابقه غیابی یا حضوری ثبت میشود ؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید ارا بررسی شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی واخواهی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم غیابی است شما باید
واخواهی نمایید و از خود دفاع نمایید