مشاوره حقوقی رایگان - محروم کردن خود از اموال پدر و مادر قبل از فوتشان

آیا من می توانم قبل از فوت پدر و مادرم رسما و به اختیار ، سهم خود را از اموال و دارایی های پدر و مادرم محروم و یا به خود والدینم ببخشم . و بعد از فوتشان هم هیچ ادعایی در خصوص سهم الارث از وراث نداشتم باشم .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ارث از قوانین آمره است و قابل محرومیت نیست. مگر انکه مادر و پدرتان قبل از فوت انها را به گونه ای دیگر وصیت کرده باشند. در صورت ابهام از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً ارث با فوت محقق می گردد تا زمانی که فوت صورت نپذیرفته اموالی که هنوز به عنوان ماترک شناخته نشده قابل بذل و بخشش نیست مگر اموال فعلی که به نام شخص باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،با فوت وارث ایجاد حق برای مورث نسبت به مطالبه سهم الارث از وی میگردد و قبل از آن هنوز حقی ایجاد نشده که آنرا ببخشید.اما بعد از فوت امکان بخشیدن سهم الارث خود به دیگر وراث وجود دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. ارث با فوت محقق می گردد تا زمانی که فوت صورت نپذیرفته اموالی که هنوز به عنوان ماترک شناخته نشده قابل بذل و بخشش نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر قبل از فوت ارثی نیست که شما تحت این عنوان اقدامی کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام حقوق متصوره و احتمالی خود را می‌توانید ببخشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبل از فوت حقی بوجود نمیاد که بخواهید ببخشید.
پدر و مادر شما می توانند در زمان حیات اموال خود را به نام بقیه فرزندان انتقال دهند

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

خیر .ارث با فوت محقق می شود ولی پدر و مادرتان می توانند در زمان حیات تمام اموال را به نام بقیه وراث کنند تا چیزی برای شما نماند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

الان چیزی به شما تعلق نمیگیرد که شما نخواهید بعدا هم که فوت کردن شما چیزی نخواهید به زور به شما نمیدهند