مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث بخشیده شده مادری

با سلام ودورود خدمت شما مادرم من حدود ده سال پیش تمام سهم ارث خود را به تک برادر خود بخشیده و در حضور محضر هم ثبتی شده درضمن مادر من قبل این کار سکته مغزی کرده بودن و الان در قید حیات نیستن آیا ممکنه ما بتونیم سهم ارث خود را بگیریم با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضوری یا تلفنی ارتباط برقرار کنید چون توضیح مسئله شما زیاده وباید اطلاعات بیشتری بدهید و مدارک مشاهده شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سهم الارث خود را به برادر خود واگذار نموده است خیر مگر اینکه اثبات نماید مادر شما با سکته مغزی هوشیاری خود را از دست داده و در آن زمان ممجور بوده که نیاز به اثبات حجر ایشان خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ایشان حق خود را بخشیده اند و دیگر حقی برای شما متصور نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر در صحت و سلامت انتقال داده باشند خیر مگر خلاف آن اثبات گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت قراردادهاست مگر اینکه محجور بودن وی هنگام‌ معامله اثبات شود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید با اثبات حجر مادرتون معامله وی را ابطال کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

مادر شما در زمان حیات سهم خود را بخشیده و از مالکیت خود خارج نموده. بنابراین بعد از فوت داخل در ارثیه ایشان نیست.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد از طریق مشاوره تلفنی بازنده تماس بگیرید