مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

با سلام
بنده بازاریاب بیمه ... هستم یه آشنایی به همراه فردی دیگر برای بیمه نمودن خودروی به دفتر بنده مراجعه کرده و در آن لحظه سیستم قطع بود و نتونستم تو سیستم وارد کنم و از روی نرخنامه به وی مبلغ بیمه نامه ش را 482 هزار گفتم و 162 هزار نقد و دو فقره چک 160 هزاری هم داد و بهش گفتم که بعد از ساعت 12 شب بیمه داری و ایشان رفتند و قرار شد که بیمه را هم بدم همون آشنا ببره بهش بده پس از اینکه سیستم وصل شد و ثبت سیستم کردم مبلغ بیمه نامه 642 هزار تومان شد هر چی زنگ زدم به صاحب خودرو در دسترس نبود به اون اشنا گفتم که حق بیمه با اون چیزی که گفتم تفاوت داره و مبلغش 160 هزار گرانتر شده چیکار کنم گفت که مشکل نداره یه وقت میره اتفاقی میوفته بعد نمیشه جبران کرد همون اشنا هم اومد تو دفتر و چکها را پشت نویس کردم و گفتم که باید بدیم امضا کنه همین آشنا گفت که دیگه دسترسی بهش نداریم و باید 40 50 کیلومتر راه بیاد و 80 تومن بجای نمیخوره گفت که من بهش میگم که خودم درستش کردم و امضا اولی را زد دیدم که زیاد شبیه نیست تمرین کردم و امضای چک دوم را هم خودم زدم بعد بیمه نامه را هم دادم همین اشنا برد و بهش داد تا بعد 2 ماه چک اولی پاس نشد و طرف 160 تومن به حساب ریخته بوده و به علت اینکه امضاش مغایرت داشته حتی برگشت هم نشده بود و بیمه ... چک را به شرکتی که من باهاش کار میکنم عودت میده و من پول چک را به بیمه پرداخت کردم و به طرف زنگ زدم و چکت پاس نشده گفت من 10 روز هم زودتر 160 ریختم به حساب ، من که اصلا یادم نبود چی به چیه گفتم چکت 240 تومنه و چرا میگی 160 بالخره بعد ی مقدار حرف و حدیث یادم اومد که چی بوده گفتم مگه اون اشنا بهتون نگفته که چکها را تغییر دادیم اعلام بی اطلاعی کرد و موند تا 2 ماه دیگه که چک دومی که امضاشا خودم زدم و با دقت بیشتری زده شده بود برگشت خورد بعد چند روز دوباره چک از بیمه ... به شرکت خودمون عودت داده شد و من پول 240 تومن دوم را هم خودم به بیمه دادم و بیمه نامه ایشون با بیمه ... کامل تسویه شد بعد چند وقت این اقا رفته به عنوان جعل چک و استفاده از سند مجعول از دست من شکایت کرد و تو آگاهی ک رفتم هر دو تا چک را هم به آگاهی تحویل دادم گفتم که این اشنا اینکار را کرده و اونا خواستن اونم اومد و کلا همه چی را حاشا کرد و پرونده به بازپرسی رفت تو بازپرسی من گفتم که یکی از چکها را من امضا زدم و تحت الحفظ 60 میلیون وثیقه خواست که وثیقه را هم با بدبختی گذاشتیم حالا باید چیکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
1 - مبلغ حق بیمه هم در بیمه نامه طرف دقیقا همون 642 هزار تومن ثبت شده و اقساط و شماره چکها و مبالغ هر چک همون 240 هزار تومان ثبت شدن
2 - بنده فقط و فقط از روی حسن نیت که خدای نکرده بدون بیمه نباشه و بره یه اتفاقی بیوفته و بیمه نداشته باشه و بعد نشه جبران کرد اینکار را کردم
3 - ایشون طبق همون قیمت قبلی 320 هزار بدهکار میبود و فقط یکی از چکها برگشت خورده و 240 تومن بوده
4 - خیلی به این شخص التماس کردیم که بیاد و رضایت بده ولی به هیچ عنوان قبول نکرده و مدعی شده ک 100 میلیون بدین تا من رضایت بدم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

متاسفانه از اساس کارتون و امضای چک دیگری اشتباه بوده .تنها راه اخذ رضایت شاکی و باتوجه به عدم سابقه نشون دادن حسن نیت و نبود سونیت به دادسراس.صرف داشتن حسن نیت دلیل برای انجام عمل غیر قانونی نیست