مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام خدمت وکلای محترم، بنده پنج سال پیش خودرویی خریداری کردم که تمام مبلغش رو دادم و قولنامه ای دستی مابین نوشته شد اما بعد از یک ماه متوجه شدم سند بنام خودش نیست و شخصی که سند بنامش هست از زدن سند امتناع میکنه، میگوید یا بخودم بفروش یاسند نمیزنم، طی یک قرار که مدارکارو بردم هردونفر رو ببینم برای صحبت اما بی نتیجه بود در راه برگشت متوجه شدم با سویچ یدکی که داشتند قولنامه و کارت ماشین و بیمه نامه رو برداشتن و دیگه هیچ اثری از دو نفرهم نیست لطفا کمک کنین اگه وکیلی هست پروندمو بگیره ممنون میشم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما برای سرقت مدارک شکایت کنید و همچنین برای الزام به تنظیم سند از هر دونفر شکایت کنید .

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام شکایت فروش مال غیر و دادخواست الزام تنظیم سند تواما مطرح کنید